четврток, јуни 20, 2024

таг: Теута Арифи

Теута Арифи го посети гинеколошкото одделение при Клиничката болница во Тетово

Секој 8 ми Март традиционално го посетуваме гинеколошкото одделение и пациентките и родилките кои се тука. Мајчинството е една голема жртва на жената и...

Тетово: Градоначалничката Арифи се сретна со францускиот амбасадор, Тимониер

На почетокот на оваа недела , градоначалничката на  Општина Тетово, Теута Арифи беше домаќин на состанокот со амбасадорот на Република Франција во Скопје, Кристијан...

Тетово: Градоначалничката Арифи се сретна со францускиот амбасадор, Тимониер

На почетокот на оваа недела , градоначалничката на  Општина Тетово, Теута Арифи беше домаќин на состанокот со амбасадорот на Република Франција во Скопје, Кристијан...

Општина Тетово плански и во фази почна да го решава прашањето...

Досега приоритет на општина Тетово беше да го врати кредибилитетот на Јавното комунално претпријатие. Општина Тетово организира и собирање на сметот и од ридско...

Средба на градоначалничката Теута Арифи и поглаварот на тетовско гостиварската епархија...

Tрадиционално како и секоја година по повод православните празници градоначалничката, Теута Арифи беше во посета на правславната заедница поточно со поглаврот на тетовско гостиварската ...