среда, декември 8, 2021

таг: с.пресил

Продолжува изградбата на резервоар за вода во с. Пресил

Долгогодишното барања на жителите од с.Пресил, станува реалност. Продолжува изградбата на резервоар за вода. Овој проект ќе ги реши проблемите со водоснабдување во ова...