вторник, мај 21, 2024

таг: странство

Во нормални услови, но со 50 ученици помалку, започна второто полугодие...

Средните и основни училишта во Општина Штип, второто полугодие го започнаа со поголем број отсуства и со 50 ученици помалку, истакна денес раководителот на...

(ВИДЕО) Македонски кучиња заминаа во ЕУ – Лајка досега вдоми 150...

По успешната кампања на јавното претпријатие за вдомување на бездомни кучиња во нашата земја, мисијата продолжи во САД, а сега веќе и низ Европа. „Бројот...