вторник, мај 21, 2024

таг: стипендии

Општина Делчево ги објави конкурсите за општински стипендии за ученици и...

Преку објавените конкурси, Општина Делчево ќе стипендира 28 ученици и студенти. Стипендиите се неповратни и ќе се исплаќаат за период од девет месеци започнувајќи...

Градоначалникот Јорданов и талентираните ученици ги потпишаа договорите за стипендии и...

Договори за 13 стипендии и четири еднократни парични награди денеска официјално беа потпишани во Општина Штип од страна на учениците кои имаат особени постигнувања...

Општина Делчево ги објави конкурсите за стипендирање на ученици и студенти

Општина Делчево денеска ги објави конкурсите за доделување општински стипендии за ученици и студенти. Согласно конкурсите, Општина Делчево и годинава ќе доделува 28 стипендии...

Објавен е конкурсот за 15 млади од Делчево за стипендии на...

Тече рокот за пријави на Конкурсот за доделување 15 (петнаесет) стипендии за упис на додипломски студии во академската 2022/2023 година на Универзитетот за туризам...