вторник, мај 21, 2024

таг: сремски фронт

После 30 години, дел од жителите на “Сремски фронт” добиваат пристапна...

Дел од жителите на улицата “Сремски фронт” во текот на наредниот период, после 30 години конечно добиваат пристапна улица до своите станбени објекти. Веќе се...

Улицата „Сремски фронт“ во штипската населба Сењак од утре ќе биде...

Улицата „Сремски фронт" во штипската населба Сењак од утре и во наредните 20 дена ќе биде затворена за сите сообраќајни возила, информираат од Општина...