вторник, април 23, 2024

таг: соу јане сандански

После 40 години се менуваат прозорците во средното медицинско училиште во...

Во рамки на програмата и планираните средства за поддршка и развој на образованието од страна на Општина Штип, започнаа активностите за промена на прозорците...

Пуштено во употреба новото мултифункционално игралиште во склоп на СОУ „Јане...

Новото мултифункционално игралиште во склоп на средното медицинско училиште „Јане Сандански“ во Штип вчера официјално беше пуштено во употреба. Со сечење на црвена лента,...

По 35 години реконструирани тоалетите во средното медицинско училиште „Јане Сандански“...

По 35 години конечно се реконстуирани тоалетите во средното медицинско училиште „Јане Сандански“ во Штип. Инвестицијата е вредна околу 2,4 милиони денари, а средствата...