вторник, мај 21, 2024

таг: соу коле нехтенин

Се подобруваат условите за настава во СОУ “Коле Нехтенин” , во...

Во текот на изминатиот период се инвестираше во подобрување на условите за настава во СОУ "Коле Нехтенин" , а во моментов се поставуваат фотоволтаични...

Реконструкција на покривот на СОУ „Коле Нехтенин“ во Штип, и поставување...

Започна реконструкцијата на покривната површина  на средното училиште „Коле Нехтенин“ во Штип, а инвестицијата е на Министерството за образование и наука. Оваа инвестиција следува по...