вторник, мај 21, 2024

таг: сообраќајна сигнализација

Примарна цел ни е инфраструктурно да го оспособиме градот за полесно...

Општина Штип сака да го измени проектот за новата крстосница во населбата Сењак, со цел таа да стане побезбедна за лицата со оштетен вид....

Поставен е „лежечки полицаец“ на штипскиот булевар „Партизанска“

Штипскиот булевар „Партизанска“ доби „лежечки полицаец“ со цел поголема безбедност на сите учесници во сообраќајот. Директорот на ЈП Стипион, кое е надлежно за штипските...