вторник, мај 21, 2024

таг: слепи лица

Штип се побезбеден за слепите лица и пешаците, привршува поставувањето заштитна...

Во текот на денешниот ден се работи на поставување на заштитна ограда долж коритото на реката Отиња во населбата Ново Село, а како што...

ЈП Исар ги достави првите сметки до слепите лица, напишани на...

Како што им беше ветено на членовите на Здружението на слепи лица на град Штип, од страна на директорот на ЈП Исар, Кирил Зајков...

Со вредносен ваучер и ветување за подобрување на градската инфраструктура, градоначалникот...

Со доделување благодарници и плакети на претставници од најзначајните јавни институции во градот, но и со нагласување на своите потреби, слепите и лицата со...