недела, мај 19, 2024

таг: скверови

(ВИДЕО) Зелените скверови во Скопје одлична дестинација за забава за најмладите...

Зелените покриви и скверови во главниот град се места каде што граѓаните може да го уживаат секој момент во кругот на своите најблиски. Граѓаните на...

(ВИДЕО) Зелените скопски оази создадени за летните топли вечери

Летните топли вечери се идеални да се поминуваат надвор од домот, во близина на зеленило со вашите најблиски и пријатели. Во Скопје постојат неколку...