недела, мај 19, 2024

таг: систем

За шест месеци населбата Македонка ќе добие здрава и чиста вода...

За шест месеци, низ чешмите во домовите на жителите во штипската населба Македонка, треба да потече чиста и здрава вода за пиење. Започна изградбата на...

(ВИДЕО) Со БРТ системот – Скопје во чекор со светските метрополи...

Брз Автобуски Превоз во главниот град, според најавите на скопскиот градоначалник ќе не направи горди на градот Скопје и нашата земја. Вчера беше потпишан...