понеделник, јануари 17, 2022

таг: Св.Лидија

Осветен нов црковен храм во Свети Николе првиот во државата посветен...

На една од висините на Свети Николе по седум години од поставувањето на камен темелник,  денеска се освети храмот на Света Лидија Македонка, чиј...