четврток, април 25, 2024

таг: светилки

Започнаа работите за инсталирање енергетски ефикасно осветлување во градскиот парк во...

Започна инсталацијата на нови 138 енергетско ефикасни светилки во градскиот парк во Делчево,  кои треба да ја постигнат ефикасноста во флукси и да придонесат...

Поставени 3.200 лед светла во Скопје

Во изминатиот период на површина на целиот град поставени се 3.200 нови лед светла, до крајот на месецот ќе бидат поставени уште 1.500, а...

Во главниот град се поставуваат нови модерни лед светилки – Дел...

Градот Скопје вчеравечер почна со инсталација на ЛЕД светилки за улично осветлување на улицата Франклин Рузвелт, на потегот од улицата Васил Ѓоргов до Зоолошката...