среда, мај 22, 2024

таг: Сашко Митовски

Во посета на Крива Паланка беше кинескиот амбасадор Џанг Ѕуо

Градоначалникот на Oпштина Крива Паланка, Сашко Митовски денеска оствари средба со кинескиот амбасадор во РС Македонија, неговата екселенција Џанг Ѕуо. На средбата, градоначалникот  Митовски...