недела, февруари 28, 2021

таг: сала

Во Конче се гради првата спортска сала

Изградбата на спортската сала во Конче  стартуваше летово.Според изведувачот активностите се одвиваат според предвидената динамика и утврдениот план. Спортска сала  се гради со средства на...

Виничкото училиште „Славчо Стојменски“ доби нова современа спортска сала

Основното училиште „Славчо Стојменски“ годинава патронатот го одбележа и со предавање во употреба на нова современа фискултурна сала, чија изградба чинеше 25 милиони денари....