вторник, мај 21, 2024

таг: референдум за самопридонес

Референдум заедно со изборите наредната година, ќе побара градоначалникот Јорданов

Најдоброто решение би било за време на претседателските и парламентарни избори да се организира и референдум за искористување на средствата од самоприденосот за реконструкција...