Free Porn
xbporn

таг: реквизити

Алармантна ситуацијата со хулиганството и вандализмот во Штип, на поголема општествена...

Оштетени детски реквизити, искршени клупи, уништена урбана опрема е жалната слика која се почесто може да се види во новоопремениот и еден од најуредените...

Обновен спортско- рекреативниот центар „Динќут“ во Гевгелија

Активности на обнова на оштетените спортски реквизити и урбана опрема во спортско- рекреативниот центар „Динќут  деновиве спроведе Oпштината Гевгелија. Овие активности следеа по извршената...