среда, мај 22, 2024

таг: резултати

Спортските клубови во Општина Дојран, бележат солидни резултати

Мали но значајни успеси за заедницата, бележат спортските клубови од Општина Дојран. Со заеднички напори, спортските екипи од Дојран - веќе добро познатиот фудбалски клуб...

Негативни се резултатите од брисевите земени од градинката во Свети Николе

Резултатите на Институтот за јавно здравје од Велес од земените брисеви од градинката „Рахилка Гонева“ се негативни и не е пронајден предизвикувачот на болеста...