вторник, мај 21, 2024

таг: разловци

Асфалт за улици и плоштади во Разловци и Тработивиште

Општина Делчево реализира уште еден дел од проектите изнесени како потреба на жителите во руралните населби. Како дел од регионалниот пат за село Разловци,...

„Делчево го чествува аманетот“ одбележани 145 години од Разловечкото востание (видео)

Во Делчевското село Разловци под мотото „Делечво го чествува аманетот“ одбележани 145 години од Разловечкото востание. Настанот започна со промоција на новотворената градинка која...