сабота, април 20, 2024

таг: прскање

Општина Штип повторно ќе прска против комарци

Утре ( 20.07.2023 ) во текот на утринските часови, односно од 01 до 07 часот наутро, Општина Штип на територијата на општината, преку овластена...

Во четврток прскање против комарци во о.Карбинци, пчеларите да ги затворат...

Авионско прскање против возрасни комарци ќе се спроведе во четврток во Општина Карбинци. Прскањето ќе се одвива во утринските часови во периодот од 05 до...

Во Скопје ќе се прска против комарци

Градот Скопје ги известува граѓаните дека на 15.09.2021 година (среда) ќе почне авионска и терестрична дезинсекција против комарци на подрачјето на градот Скопје. Авионско прскање...

Викендов и наредната недела ќе се прска против комарци во Скопје

Во сабота и недела во раните утрински часови, на подрачјето на градот Скопје ќе се врши авионска дезинсекција против комарци, соопштуваат од Град Скопје. Терестричната...

Известување за прскање против комарци во Штип

Утре (11.05.2021) Општина Штип преку овластена фирма, на територијата на општината ќе спроведе тереистичка дезинсекција со цел уништување на комарците. Запрашувањето ќе се врши...

На 22 април прскање против комарци во општина Конче

Центарот за развој на Југоисточниот плански регион во соработка со десетте општини од регионот започнува со активности за третирање против ларвицидна и возрасна форма...

Во сабота прво прскање против ларви од комарци за годинава

Во сабота на 3 -ти март (сабота), во раните утрински часови, ќе се врши авионска дезинсекција против ларви од комарци, на подрачјето на градот...

Известување за прскање против комарци во Штип

На ден 02.09.2020 год. (Среда-наутро) Општина Штип преку овластена фирма, на територијата на општината Штип ќе спроведе тереистичка дезинсекција со цел уништување на комарците....

Штип: Утре прскање против комарци

Општина Штип информира дека на ден 12.08.2020 год. (Среда-наутро) преку овластена фирма, на територијата на општината Штип ќе спроведе тереистичка дезинсекција со цел уништување...

Во Штип на 8 јули прскање против комарци

 На 8 јули (среда наутро) Општина Штип преку овластена фирма, на територијата на општината Штип ќе спроведе тереистичка дезинсекција со цел уништување на комарците....