вторник, мај 21, 2024

таг: противпожарна единица

ТППЕ Штип го одбележа денот на македонските пожарникари

Со желба за модернизација и осовременување на условите за работа, како и за повеќе едукации и вежби а што помалку интервенции, денес градоначалникот на...

(видео) Први се на сообраќајките на државниот автопат, а зависат од...

Интервенцијата на неколку запалени возила, вклучувајќи и цистерна со гориво како и  сообраќајките што се случуваат на автопатот Штип – Миладиновци, главно се на...

Свети Николе:Почнува изградбата на нов Противпожарен дом, донација од САД

Со средства од американската амбасада во Скопје, Свети Николе тргнува во изградба на нова противпожарна станиџа. За таа цел, изминатата недела општина Свети Николе...