четврток, април 18, 2024

таг: приоритети

Изградба на старечки дом еден од приоритетите на Трета форумска сесија...

Се одржа третата форумска сесија за креирање на Буџетот за наредната 2024 година на која активно учествуваа претставници од месните и урбаните заедници, од...

Крушево: Редовно плаќање, подобри услуги, на ова ќе работи оваа година...

Подобрување на услугите на граѓаните, водење на кампања за редовна наплата на услугите, одговор на поплаки и жалби на граѓаните со цел подобро извршување...

Крушево под снежна покривка

Крушево ја доби првата снежна покривка. Ј.П.„Комуна“ е на терен и работи на расчистување на снегот и обезбедување на пристап, полесно и безбедно движење. Своите...