понеделник, април 22, 2024

таг: приклучување

Поради поставување на мерач за проток на вода од ХС Злетовица,...

Поради замена на доводот во Филтер станицата и вградување на мерач за проток на водата, која ќе пристигнува од Хидросистемот „Злетовица“, Штип денес е...

Штип: Населбата долна железничка се приклучува кон градската канализациона мрежа

Десетина куќи во населбата долна железничка ќе бидат приклучени кон градската канализациона мрежа.  Инвестицијата чини околу 750 илјади денари, а канализационата мрежа ќе биде...