петок, мај 24, 2024

таг: пречистителна станица

Се врши тестирање на опремата во пречистелната станица за вода

По успешното поврзување на новата филтер-станица за вода за пиење лоцирана во с. Тработивиште со водоснабдителниот систем кон Делчево, од денеска започнува процесот на...

Нова етапа во заштитата на Брегалница – почнува изградбата на пречистителна...

Во понеделник (31.10.2022) свечено ќе биде означен почетокот на изградба на пречистителна станица за вода за пиење, заедно со пропратни објекти и фотоволтаична централа...

Свети Николе: Механизацијата влезе во Лозов Расадник, обновена пречистителната станица

Изминатата недела пробно е пуштена во употреба пречистителната станица во Свети Николе. Од општината соопштуваат дека во реконструкцијата не е даден ниту денар. -Без помпа...