четврток, јуни 20, 2024

таг: преадаптација

Руиниран и нефункционален објект во населбата Караорман ќе се преадаптира во...

Општина Штип во соработка со општествено одговорни компании започна со реконструкција на веќе постоечки но нефункционален објект кој ќе се преадаптира во спортска сала...

Од септември се очекува да започне згрижувањето на дечиња во гардинката...

Со полна пареа се работи на преадаптацијата на дел од училишните простории во простории за згрижување на деца од предучилишна возраст во населбата Три...