четврток, октомври 1, 2020

таг: посета на турција

Градоначалникот на Радовиш во посета на Турција: Договорена соработка и финансиска...

На покана од претседателот на Светската унија на турски општини, Угур Ибрахим Алтај, градоначалникот на Радовиш, Герасим Конзулов, деновиве беше во работна посета на Република...