недела, јули 3, 2022

таг: понеделник

Во понеделник конститутивна седница на крушевскиот Совет

Конститутивната седница на советот на општина Крушево ќе се одржи во понеделник, (први ноември), во салата на Советот во горната училишна зграда. Седницата ќе...