Free Porn
xbporn

таг: полузатворен пазар

Штипјани добија модерен полузатворен градски пазар

Посовремени услови за продавачите и купувачите ќе овозможи новиот полузатворен дел од градскиот пазар во Штип, рече на денешното негово пуштање во употреба ,...

Нови 50 паркинг места на Градскиот пазар во Штип

Во завршна фаза се градежните активности околу новиот полузатворен дел на Градскиот пазар, информираше  градоначалникот на Штип, Иван Јорданов. На средбата со новинарите, Јорданов...

Полузатворен пазар по пример на најсовремените, ќе добие Штип до крајот...

До крајот на оваа година Штип ќе добие полузатворен Градски пазар, по примерот на современите пазари, најави денес градоначалникот Иван Јордан, истакнувајќи дека проектот...

Полузатворен пазар по пример на најсовремените, ќе добие Штип до крајот...

До крајот на оваа година Штип ќе добие полузатворен Градски пазар, по примерот на современите пазари, најави денес градоначалникот Иван Јордан, истакнувајќи дека проектот...