вторник, април 23, 2024

таг: парк за миленици

Во завршна фаза првиот парк за миленици во Штип, во наредните...

Со поставувањето на најразлични реквизити, содржини и осветлување, пределот покрај пешачката патека во нашиот град доби нов лик, а љубителите на животните добиваат ново...

Штип добива парк за домашни миленици, нова содржина на пешачката патека

Започнаа активностите за реализирање на уште еден од ветените проекти во рамки на изборната кампања на градоначалникот Иван Јорданов. Станува збор за изградба на...