сабота, мај 18, 2024

таг: пазар

Владина делегација направи увид во тековните и завршените проекти во Делчево

Филтер станицата во изградба и новиот затворен пазар беа дел од објектите во Делчево што денеска ги посети владина делегација со министрите за транспорт...

(Видео) Делчево доби современ градски пазар – Премиерот Ковачевски меѓу првите...

На површина од 2408 квадратни метри со 18 дуќани, 192 продажни пунктови, е новиот Градски пазар во Делчево, кој официјално денеска го имаше првиот...

Потпишан договорот за втората фаза од изградбата на современиот градски пазар...

Денеска во Општина Делчево, директорката на Центарот за развој на ИПР, Зујица Алексова и изведувачот, фирмата ПАНЕЛ-М од Тетово, како и градоначалникот на Општина...

Делчево на долг рок решава децениски проблем со водоснабдувањето (видео)

Со најголемата донација која влегла во општината, Делчево влегува во нов капитален проект, што градоначалникот Горан Трајковски го оценува како најголем последните години. Со...

Заврши проектот за реконструкција на кумановскиот пазар

Заврши реконструкција на градскиот пазар во Куманово, проект кој се одвиваше во прекугранична соработка со Општина Гњилане, а за кој Европската унија издвои 324.000...