сабота, јули 2, 2022

таг: отворен град

Отворен град 24 часа – За 18 дена пристигнати се 467...

Град Скопје преку редовна комуникација со граѓаните секојдневно ги решава проблемите на скопјани, откако во функција ја стави електронската адреса 24@skopje.gov.mk. На истата за...