вторник, декември 6, 2022

таг: Осветен нов црковен храм

Осветен нов црковен храм во Свети Николе првиот во државата посветен...

На една од висините на Свети Николе по седум години од поставувањето на камен темелник,  денеска се освети храмот на Света Лидија Македонка, чиј...