четврток, октомври 1, 2020

таг: општина дојран

Со европски и државни пари за „Дојран-туристички бисер во Југоисточна Македонија“

Зелена рекреативна зона со детски терени, патеки и урбана опрема, ќе добие нашиот туристички бисер ,крајбрежјето на дојранското езеро. Во Дојран деновиве започнаа активности во рамките...