среда, август 10, 2022

таг: одбрани

250 локации во Скопје опремени се со нови урбани клупи

Град Скопје ја апдејтуваше урбаната опрема во градот. Нови клупи може да се забележат низ урбаните улици и скверови, можност за граѓаните да одморат...