понеделник, април 12, 2021

таг: ново возило за смет

Општина Виница за ЈКП „Солидарност“ обезбеди ново возило за отпад

Со ново возило за смет ќе се чисти отпадот од тесните и тешко пристапни улици во Виница, а и во руралните населени места во...