петок, јуни 14, 2024

таг: најуспешни спортисти

Виница ги избра најуспешните спортисти за 2018 година

На манифестацијата „Спортски асови 2018“ им беа врачени признанијата на најуспешните спортисти од Виница за изминатата година. На јавниот повик, кој беше ортворен од...