недела, април 14, 2024

таг: наставници

Најдобрите наставници добија признанија од општината

Свечена академија по повод Светскиот ден на наставникот, на која се доделија признанија  десетта година по ред се одржа денес во Штип, а по втор...

Осумстотини скопски средношколци и наставници ќе бидат дел од проектот „Зборувам...

Во 23 средни училишта на Град Скопје деновиве ќе започне реализацијата на третиот циклус тримесечни онлајн курсеви за изучување на албанскиот, македонскиот и турскиот...