понеделник, април 22, 2024

таг: населба Балканска

Започнува реконструкција на улиците во населбата “Балканска“

Започна подготовката за асфалтирање на неколку улици во населбата  “ Балканска “ кои според градоначалникот Иван Јорданов до сега никогаш не биле реконструирани, а...

Со повеќенаменско спортско игралиште, започна уредувањето на населба Балканска

Со поставување тартан подлога денес започна изградбата на повеќенаменското спортско игралиште во населба Балканска. На игралиштето предвидено е уредување на  простор за фудбал и...