четврток, мај 23, 2024

таг: ммс

Уметници од регионот на Ѓуришката ликовна колонија

Сонцето и непрегледните колоритни овчеполски пејсажи се првата слика на која наишле  петнаесетте уметници од земјата и регионот, кои творат на овогодинешната возобновена Ѓуришка...

Бајкерски адреналин и рок музика на Мото собирот во Свети Николе...

Супер е, одлично е, многу е убаво, секоја година поубаво ... Вакви беа коментарите на оние кои го посетија петиот „Интернационален мото собир“ во...