петок, мај 24, 2024

таг: места

Пешачка патека со паркинг места ќе се градат во Дојран

Општина Дојран на последната седница на Југоисточниот -плански регион потпиша договор за уредување на туристичката патека. Патеката ќе се простира од ресторан Гранико до...

250 локации во Скопје опремени се со нови урбани клупи

Град Скопје ја апдејтуваше урбаната опрема во градот. Нови клупи може да се забележат низ урбаните улици и скверови, можност за граѓаните да одморат...