вторник, мај 21, 2024

таг: мапирање

(аудио)Започна проектот за осветлување на локалитетот Баргала, ќе се заштитува и...

До крајот на месец август, археолошкиот локалитет Баргала, треба да добие една поинаква слика, попривлечна и подостапна за сите оние коишто ќе сакаат да...

Започнува проектот за осветлување, оградување и мапирање на локалитетот „Баргала“, потпишан...

Почнува постапката за реализирање на проектот, со кој локалитетот Баргала , ќе добие нов квалитет во прилог на подобра туристичка понуда. „Денес и официјално потпишавме...