четврток, јуни 20, 2024

таг: македонска каменица видео

Градот на рударите станува познат по успешните жени – со Соња...

Првата асоцијација на Македонска Каменица е рударски град со еден од најголемите рудници за олово и цинк во Европа. Меѓутоа, таа перцепција полека се...

Нов асфалтен слој добиваат најфрекфентните градски улици во Македонска Каменица (видео)

Интензивирани се работите на реконструкција на улиците на најфрекфентните улици во централното подрачје на Македонска Каменинца. Увид во работите изврши градоначалничката Соња Стаменкова, која соопшто...

Зелената агенда на Македонска Каменица претставена пред амбасадорката Галовеј (видео)

Важните теми за граѓаните на Општината Македонска Каменица, беа доминантни во текот на работна посета на амбасадорка на Обединетото Кралство, Рејчел Галовеј. Тековните инвестиции...