Free Porn
xbporn

таг: кружен тек

Започна проширување и доизградба на булеварот “Партизанска”

Викендов започнаа градежните активности на проектот за уредување и завршување на булеварот „Партизанска“ на потегот од зградата на АМД до населба Баби. Градоначалникот на...

Турбо кружен тек на крстосницата кај паркот Кртеќе, двонасочна улицата до...

Започна реализацијата на најавениот проект за уредување на крстосницата кај паркот Кртеке, каде во наредниот период ќе се работи на поставување турбо кружен тек...

Во Штип поставен споменик во чест на браќата Кирил и Методиј

На местото на некогашното училиште „Кирил и Методиј“ во центарот на Штип, наспроти градската црква, на денот на сесловенските просветители 24 мај поставен е...

Штип: Се работи на нов кружен тек кај градската црква Св....

Штип ќе добие уште еден кружен тек, овој пат во централното градско подрачје, кај црквата Св. Никола. Градоначалникот Иван Јорданов вели дека со овој кружен...