понеделник, јануари 18, 2021

таг: криминал

За 15,6% намален криминалитетот во Куманово, зголемување кај сообраќајките

За 15,6% е намален криминалитетот во текот на изминатата година на подрачјето на Општина Куманово, според извештајот, кој командирот на Полициската станица од Општа...