сабота, мај 18, 2024

таг: кризен штаб

Свети Николе бара отворање на пунк за земање брисеви во градот

Кризниот штаб на општина Свети Николе побара од Центарот за јавно здравје од Велес да отвори пункт во Нов здравен дом, каде ќе можат да...

Продолжениот викенд во Штип со забрана за работа на текстилните фабрики

Главниот штаб на Владата го прифати барањето за забрана за работа доставено од Општина Штип за забрана за издавање дозволи за време на викенд...

Светиниколскиот кризен штаб донесе низа превентивни мерки

Општинскиот кризен штаб на Свети Николе на денешниот состанок донесе сет мерки против ширење на корона вирусот. Градоначалникот на Општина Свети Николе, Сашо Велковски...