вторник, септември 28, 2021

таг: кратки

„Cinedays“ објави конкурс за кратки филмови

Фестивалот на меѓународен филм „Cinedays“, објави конкурс за пријавување на кратки филмови кои ќе бидат прикажани во рамки на MK Shorts програмата на дваесеттото...