петок, мај 24, 2024

таг: конститутивна седница

Се конституираше Советот на Крива Паланка – Павловска старо-нова претседателка

Денес во големата сала на Општина Крива Паланка се одржа првата конститутивна седница на Советот на Општината, на која претседателот на Општинската изборна комисија,...

Во понеделник конститутивна седница на крушевскиот Совет

Конститутивната седница на советот на општина Крушево ќе се одржи во понеделник, (први ноември), во салата на Советот во горната училишна зграда. Седницата ќе...