вторник, април 23, 2024

таг: клупи

Заврши уредувањето на т.н ‘’ мини плоштад ‘’ во населбата Сењак

Хортикултурно уредување, поставување на павер елементи, клупи и урбана опрема е дел од севкупното уредување на т.н мини плоштад во една од најголемите населби...

Младите за Виница: Преку Младинска акција до реставрирани клупи и поубав...

Младите можат да придонесуваат и создаваат за заедницата. Кога таа нивна желба ќе се насочи со помош на локалната самоуправа, бизнис и невладиниот сектор,...