четврток, јуни 20, 2024

таг: Инклузија

Јорданов: Имаме направено чекори за подобрување на инклузивноста на лицата со...

Општина Штип е една од општините кои имаат постигнато најголем напредок во инклузивноста во образовниот процес. Ова денеска беше истакнато на настанот спроведен за...

Македонска Каменица денот го посвети на лицата со посебни потреби

Силни емоции се читаа од лицата на родителите и нивните деца со посебни потреби од Македонска Каменица, денеска на одбележувањето на 3-ти Декември –...

Неделен Бриф за 01.09.2018

И во овој Неделен Бриф резимираме - кои се најважните активности и настани во македонските општини, а ги најавуваме следните во агендата. Македонска Каменица добива кино. Општина Куманово го решава проблемот со напуштените кучиња. А порака на...