среда, мај 22, 2024

таг: збратимени општини

Градоначалникот на Штип во работна посета на збратимениот град Сплит

Градоначалникот на Општина Штип, Иван Јорданов денеска е во еднодневна посета на Сплит, каде што оствари средба со неговиот колега градоначалникот Ивица Пуљак. Во соопштението...

Радовишка делегација во посета на збратимениот турски Селчук, во кој има...

Од 6 до 8 септември, делегација од Општина Радовиш, предводена од градоначалникот Герасим Конзулов, беше во официјална посета на збратимената општина Селчук во Република...